SPECIAL

Cerere în CĂSĂTORIE la înălțime, la propriu și la figurat


Cerere în CĂSĂTORIE la înălțime, la propriu și la figurat

PUTEREA24 | 2021-09-30 00:07

Un pompier de la Detaşamentul din Petroşani şi-a cerut iubita în căsătorie într-un mod cu totul inedit. În nacela autoscării cu care intervine la incendii, evenimentul petrecându-se la 35 de metri înălţime.

"Cerere în căsătorie la înălţime, la propriu şi la figurat, pusă la cale de un pompier petroşănean. Sergentul major Andrei Calimandruc a îngenuncheat şi a oferit inelul alesei inimii sale în nacela autoscării de intervenţie, din cadrul Detaşamentului Petroşani, ridicată la 35 de metri înălţime.

"Andrei şi Andreea au decis să-şi unească destinele după şapte ani de când s-au întâlnit, martori la cererea inedită în căsătorie fiind colegii pompierului petroşănean, care au rămas, totuşi, cu picioarele pe pământ.

Andreea şi Andrei să aveţi parte de o viaţă frumoasă împreună şi să vă menţineţi aspiraţiile mereu la înălţime! ISU Hunedoara vă urează Casă de piatră!", au fost urările transmise celor doi îndrăgostiţi de către colegii pompieri", a fost mesajul publicat de ISU Hunedoara, pe pagina de Facebook.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.