SPECIAL

Cortegiul cu trupul neînsufleţit al lui Ion Caramitru se va opri vineri în faţa TNB


Cortegiul cu trupul neînsufleţit al lui Ion Caramitru se va opri vineri în faţa TNB

PUTEREA24 | 2021-09-09 22:32

Ion Caramitru va fi îngropat mâine la Cimitirul Bellu din București, însă înainte de acest lucru, cortegiul cu trupul neînsuflețit va fi oprit în fața Teatrului Național din București pentru a-și lua rămas bun așa cum se vine de locul în care are zeci de amintiri și unde a ocupat funcția de director mai bine de 15 ani.

Regretatul Ion Caramitru s-a stins din viață duminică, 5 septembrie, iar plecare acestuia a îngenuncheat mii de suflete. A fost unul dintre dintre actorii de marcă ai României care și-a făcut remarcată orice prezență și va rămâne veșnic în inimile noastre.

Manager al Teatrului Naţional Bucureşti, Ion Caramitru, va fi înmormântat vineri, 10 septembrie, pe Aleea Actorilor din Cimitirul Bellu din Capitală, însă înainte de acest lucru, cortegiul cu trupul neînsuflețit al legendarului actor se va opri în fața TNB pentru a-și lua rămas bun așa cum se cuvine.

„În drumul de la Biserica Visarion spre Cimitirul Bellu, cortegiul se va opri în faţa Teatrului Naţional IL. Caragiale pentru a ne lua rămas bun de la el şi a-i aduce, ca omagiu, aplauzele noastre”, au transmis joi reprezentanţii TNB.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.