SPECIAL

Cum a ajuns veverița Stripe să terorizeze un orășel din Țara Galilor


Cum a ajuns veverița Stripe să terorizeze un orășel din Țara Galilor

E.Ş. | 2021-12-28 22:13

O veveriță cenușie a terorizat locuitorii unui orășel din Țara Galilor, mușcând nu mai puțin de 18 persoane în numai 48 de ore. Veverița a fost botezată după un personaj din filmul „Gremlins”, Stripe.

Ultima victimă a veveriței cenușii care ataca oamenii în orașul Buckley, din Țara Galilor de Nord, a fost o femeie de 42 de ani, Sheree Davidson.

„Această veveriță nu este deloc drăguță, este o veveriță nebună, puțin psihopată. A mușcat cinci-șase dintre vecinii mei. M-a mușcat de deget când îmi strângeam sacii pentru reciclare. A sărit din spatele coșului, probabil căuta de mâncare, și a crezut că o voi lua. Am urme de dinți pe partea de sus și de jos a degetului. S-a agățat cu dinții așa de tare încât a trebuit să scutur mâna, și mi-a lăsat urme serioase. Dacă până mâine nu se oprește sângerarea, trebuie să mă duc la doctor să-mi facă o injecție antitetanos” a spus femeia, potrivit cotidianului 

După ce a atacat mai multe persoane, un localnic a reușit să captureze veverița și aceasta a fost ridicată de protecția animalelor.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.