SPECIAL

DACIA lansează seria limitată DUSTER EXTREME. Cât costă și de ce echipări dispune


DACIA lansează seria limitată DUSTER EXTREME. Cât costă și de ce echipări dispune

PUTEREA24 | 2022-01-10 16:06

Dacia anunţă că lansează pe piaţa din România seria limitată Duster Extreme. Este cea mai echipată versiune a SUV-ului fabricat la Uzina de la Mioveni, iar preţul pornește de la 21.900 euro.

”Dacia lansează pe piaţa din România Seria Limitată Duster Extreme, cea mai echipată versiune a SUV-ului fabricat la Mioveni. Beneficiind de un look exclusiv, noua serie limitată oferă în standard toate echipamentele disponibile pe versiunea superioară de echipare Prestige, la care se adaugă dotări precum funcţia mâini libere, camera multiview sau avertizorul pentru unghi mort”, anunţă compania.

Ea va fi disponibilă în două versiuni de motorizare – Blue dCi 115 şi TCe 150 – și va putea fi comandată începând din 10 ianuarie 2022 în întreaga reţea de agenţi autorizaţi Dacia din România.

La interior, seria limitată Duster Extreme dispune de scaune faţă încălzite, cu tapiţerie specifică şi cu elemente de design de culoare orange. Atât volanul cât şi maneta schimbătorului de viteze sunt îmbrăcate în piele. Totodată, Seria Limitată Duster Extreme va inaugura o nouă culoare de caroserie în gama Dacia, intitulată Grey Urban.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.