SPECIAL

Funcție nouă în WhatsApp pentru BLOCAREA contactelor nedorite


Funcție nouă în WhatsApp pentru BLOCAREA contactelor nedorite

E.Ş. | 2023-01-16 22:21

Vești noi pentru cei care folosesc versiunea WhatsApp pentru Android: primește o nouă setare care permite blocarea contactelor încă de la prima notificare pop-up, afișată la recepționarea mesajelor trimise de utilizatori care nu se află în lista ta de contacte.

O altă îmbunătățire vizează interfața dedicată camerei foto, care de acum va apărea împărțită pe două tab-uri, cu opțiuni personalizate pentru poze și captură video – anunță .

Până ieri, blocarea unui contact pe WhatsApp se putea face doar după ce conversația era deja „consemnată” ca și sesiune de chat în istoricul aplicației; mai nou, în loc să cauți în listă sesiunea de chat nou apărută, să o selectezi și să alegi opțiunea Block, vei putea accesa această setare direct din notificarea Android declanșată pentru primul mesaje recepționat.

Astfel, „curățenia” în agenda WhatsApp va putea fi „rezolvată” cu minim de efort, fără să intri măcar în aplicație: conform sursei citate, noua setare rapidă pentru blocarea contactelor apare împreună cu interfața de captură împărțită pe tab-uri Video și Photo, deocamdată doar în versiunea WhatsApp Beta v2.23.2.5.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.