SPECIAL

Google face SCHIMBĂRI majore în motorul de căutare


Google face SCHIMBĂRI majore în motorul de căutare

E.Ş. | 2021-10-15 22:26

Google a anunțat o schimbare importantă pentru motorul de căutare. Celebrul tool online utilizat aproape zilnic de fiecare internaut a introdus posibilitatea ca utilizatorul să dea scroll down de pe mobil la infinit, pentru a găsi rezultatul căutat.

Actualizarea anunțată de Google este disponibilă exclusiv pentru mobil, pentru sistemele de operare iOS și Android. Ea vine ca o veste bună atât pentru utilizator, care va fi scutit de a mai accesa paginile, separat, cât și pentru companiile/site-urile cu mai puțină expunere, respectiv cu o autoritate sau un page rank mai scăzut, ce ar fi fost plasate după prima pagină – cea la care, de altfel, se și opresc marea majoritate a utilizatorilor.

Update-ul de la Google a fost anunțat pe blogul oficial al gigantului american.

La începutul anului, Google a implementat mai multe schimbări, cu ajutorul designerului Aileen Gheng. Printre acestea se numără: cele mai relevante rezultate au fost prezentate cu imagini, primele, textele au fost stilizate, pentru a putea fi mai ușor de citit, redesign pentru logo-ul Google, ale căruia caractere sunt acum mai rotunde.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.