SPECIAL

Ion Caramitru, condus pe ULTIMUL DRUM. Ultimele flori și sute de aplauze pentru actor, în fața Teatrului Național


Ion Caramitru, condus pe ULTIMUL DRUM. Ultimele flori și sute de aplauze pentru actor, în fața Teatrului Național

PUTEREA24 | 2021-09-10 13:16

Marele actor, Ion Caramitru, este condus astazi pe ultimul drum. Artistul va fi înmormântat la Cimitirul Bellu, iar, în drum spre cimitir, cortegiul funerar se va opri în faţa Teatrului Naţional.

Aproape zece minute au răsunat aplauzele pe treptele Teatrului Național București, în memoria marelui actor Ion Caramitru. Oamenii au așternut flori în urma cortegiului funerar, în timp ce mașina cu trupul neînsuflețit al maestrului Caramitru a plecat spre cimitirul Bellu.

Catrinel Dumitrescu, Rodica Mandache, Emilia Popescu, Gigi Căciuleanu, Andrei Pleșu, Ștefan Bănică Junior, George Mihăiță, Victor Rebengiuc, Mariana Mihuț, și mulți alți actori, oficiali și personalități au participat la slujbă.

La biserica Sfântul Visarion a ajuns și Majestatea Sa Margareta, custodele coroanei. Ion Caramitru era, de altfel, un susținător al regalității și un apropiat al familiei regale. De altfel, acesta a fost decorat și cu decorația Nihil Sine Deo.

Familia a așteptat venirea din străinătate a surorii lui Caramitru, astfel că înmormântarea a fost amânată până vineri. La TNB a fost depus doar portretul îndoliat al actorului.

foto: Antena 3Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.