SPECIAL

Liviu Dragnea s-a apucat de gătit pe YouTube


Liviu Dragnea s-a apucat de gătit pe YouTube

PUTEREA24 | 2023-04-03 12:39

Puțină lume avea habar că lui Liviu Dragnea îi place enorm să gatească sau să prepare numeroase feluri de cafea. Pentru asta, fostul lider PSD şi-a lansat un canal de YouTube pentru gătit, pe care l-a denumit „Bucătăria de acasă” și care promovează mâncarea sănătoasă. Dragnea precizează că la fiecare reţetă va prezenta şi beneficiile principalelor ingrediente. Prima reţetă este cea de mâncare de fasole galbenă păstăi.

Conform spuselor lui Dragnea, fasolea galbenă păstăi are vitamina A, C, potasiu, acizi gaşi, dar conţine şi „mangan”, despre care afirmă că este foarte bun pentru „creşterea activităţii hormonale, ajută fertilitatea la bărbaţi şi la femei previne pierderea sarcinii”.

Primul episod de pe canalul lui Dragnea a strâns aproape 50.000 de vizionări şi peste 660 de comentarii, multe dintre ele ironice, făcând referire la perioada în care Dragnea a fost în detenţie, scrie News.ro.

„O aşteptăm şi pe doamna Udrea cu un show despre goblene şi pictură pe numere”, afirmă unul dintre utilizatori, în timp ce alţii fac referire la perioada petrecută de Dragnea în detenţie.

„Ce rețetă bună! Soția mea a întinerit cu 25 de ani, cei 3 trandafiri s-au uscat mai tare (pentru rețeta de compot suedez), iar vecinii mi-au pus gratii la geam!!”, a comentat un altul.

„O rețetă sănătoasă, presarată din cand in cand cu mici ponturi conspiraționiste și naționaliste... Mi-a dat o lacrimă, de la ceapa românească probabil...”, a continuat ironic alt utilizator.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.