SPECIAL

Mesajul PATRIARHULUI DANIEL pentru români în cel mai intens val al pandemiei de COVID


Mesajul PATRIARHULUI DANIEL pentru români în cel mai intens val al pandemiei de COVID

PUTEREA24 | 2021-10-14 15:27

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis joi un mesaj în care îi îndeamnă pe români la rugăciune şi grijă pentru sănătate, în condiţiile în care ţara noastră traversează cel mai intens val al pandemiei de COVID-19.

"În această perioadă extrem de grea, când ţara noastră se confruntă cu cel mai intens val al pandemiei, care sufocă secţiile ATI ale spitalelor, Patriarhia Română îndeamnă stăruitor pe toţi credincioşii şi pe toţi clericii săi să sporească rugăciunea pentru sănătate, să respecte măsurile de protecţie recomandate de autorităţile medicale şi să asculte îndemnurile medicilor ce lucrează pentru alinarea suferinţei bolnavilor. Viaţa şi sănătatea, fiind daruri primite de la Dumnezeu, trebuie păstrate şi cultivate cu multă grijă, smerenie şi înţelepciune, spre binele personal, al familiei şi al societăţii în care ne aflăm", a transmis Patriarhul Daniel.

Grupul de Comunicare Strategică a raportat joi - 16.383 de noi cazuri de Covid și 303 de decese în ultimele 24 de ore au fost raportate 303 decese, la care se adaugă un deces anterior raportat astăzi. 

Foto: basilica.roParerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.