SPECIAL

Metoda INEDITĂ prin care un gălățean a reușit să FUGĂ din carantină


Metoda INEDITĂ prin care un gălățean a reușit să FUGĂ din carantină

E.Ş. | 2020-10-23 20:51

Caz incredibil în comuna Iveşti din Galaţi. Un bărbat infectat cu coronavirus a încercat să îşi croiască drum cu lopata prin pădurea de lângă localitate pentru a ieşi din zona de carantină. Când a crezut că a scăpat cu bine, a dat nas în nas cu jandarmii care păzeau zona.

Bărbatul de 44 de ani se pare că şi-a premeditat evadarea din zona în care era carantinat şi a încercat cu ajutorul a două lopeţi să îşi facă o potecă auto prin liviera de la marginea localităţii.

Jandarmii care patrulau în zonă se aşteptau la o evadare prin acea zonă, mai ales că pădurea era foarte deasă. Oamenii legii se aşteptau la o evadare, însă nu cu un autoturism. Aceştia au urmărit maşina care a fost prinsă de un alt filtru, transmite

Când a fost luat la întrbări de poliţişti, bărbatul a spus că vrea să meargă la cumpărături într-o localitate apropiată. A negat că este bolnav, dar bărbatul a fost regăsit pe listele roşii cu infectaţii din localitatea Iveşti.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi dosarul a fost înaintat către Poliţie care continuă în acest moment cercetările.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.