SPECIAL

OMS pregătește un IMN al pandemiei. Ce trupă celebră va colabora cu organizația


OMS pregătește un IMN al pandemiei. Ce trupă celebră va colabora cu organizația

E.Ş. | 2020-10-21 16:12

Kim Sledge, parte din trupa Sister Sledge şi The World We Want au devenit partenerii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii pentru a înregistra un imn ca răspuns la pandemia generată de COVID 19.

Un cover după melodia “We are family” va beneficia de un videoclip înregistrat de vedetele din întreaga lume, alături de eroii din prima linie a sectorului medical, lideri importanţi dar şi oameni de rând. Aceştia vor cânta împreună pentru a crea un spectacol de calitate care să îndemne la solidaritate şi sprijin pentru ceea ce înseamnă acum dar şi pentru ceea ce ar putea însemna, în viitor, domneiul de sănătate publică şi problemele acestuia, inclusiv cele generate de virusul Sars Cov 2.

Iniţiativa de a susţine OMS în lupta împotriva pandemiei vine cu doar câteva zile înainte de Ziua Naţiunilor Unite, sărbătorită, în fiecare an, pe 24 octombrie şi va fi susţinută de o campanie puternică pe reţelele de socializare. Eforturile artiştilor se vor concentra într-un apel plin de speranţă la solidaritate, unitate şi colaborare pentru a proteja sănătatea şi bunăstarea fiecărei persoane de pe această planetă.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.