SPORT

C. Ronaldo și alți 10 coechipieri de la Manchester United s-ar fi intoxicat la Chișinău. Anchetă a clubului englez


C. Ronaldo și alți 10 coechipieri de la Manchester United s-ar fi intoxicat la Chișinău. Anchetă a clubului englez

PUTEREA24 | 2022-09-19 12:49

Clubul de fotbal Manchester United a pornit o anchetă internă după ce 12 membri ai echipei, inclusiv Cristiano Ronaldo, s-au îmbolnăvit în aceeași zi. Sportivii au început să se simtă rău vineri dimineață, 16 septembrie, a doua zi după meciul de la Chișinău cu Sheriff Tiraspol. Se presupune că fotbaliștii s-ar fi intoxicat fie cu mâncarea consumată la Chișinău, fie în avion.

Publicația britanică The Sun scrie că jucătorii care au prezentat simptome de intoxicație au ratat antrenamentul de vinerea trecută. Nu se cunoaște cât de gravă este starea sportivilor.

Manchester United a câștigat cu scorul de 2:0 meciul de joi, 15 septembrie cu Sheriff Tiraspol. Manchester United este unul dintre cele mai populare cluburi din lume, cu peste 50 de milioane de fani, potrivit tv8.md.

Purtătorul de cuvânt al clubului Sheriff Tiraspol, Miroslav Primovici, a spus că cei de la Manchester și-au organizat singuri șederea la Chișinău, așadar întreaga responsabilitate pentru cele întâmplate trebuie să și-o asume.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.