SPORT

CALCULE. Șansă mare pentru NAȚIONALA lui Rădoi


CALCULE. Șansă mare pentru NAȚIONALA lui Rădoi

PUTEREA24 | 2020-11-16 11:52

Naționala de fotbal a România trebuie să învingă reprezentativa similară a Irlandei de Nord pentru a spera la urna a doua valorică la tragerea la sorţi a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii vor juca miercuri împotriva Irlandei de Nord, la Belfast, începând cu ora 21.45, în ultima partidă din Grupa 1 a Diviziei B a Ligii Naţiunilor.

După rezultatele înregistrate, duminică, în Liga Naţiunilor, devine şi mai intensă cursa tricolorilor pentru un loc mai bun în clasamentul FIFA, cel în baza căruia se vor stabili urnele tragerii la sorţi a preliminariilor CM 2022, care va avea loc la 7 decembrie.

România are nevoie de o victorie la Belfast cu Irlanda de Nord şi, în acelaşi timp, să aştepte paşi greşiţi din partea Slovaciei (joacă în Cehia) şi Rusiei (joacă în Serbia, şi un egal ar putea să fie avantajos). Toate cele trei partide se dispută miercuri.

Calculele sunt făcute în baza prezumţiei că România va obţine în urma deciziei UEFA cele trei puncte cu Norvegia, partidă anulată în urma neprezentării nordicilor la meci.

Preliminariile pentru Campionatul Mondial 2022 vor începe în martie.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.