SPORT

Când va debuta Cristiano Ronaldo în campionatul Arabiei Saudite?


Când va debuta Cristiano Ronaldo în campionatul Arabiei Saudite?

PUTEREA24 | 2023-01-07 20:54

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo ar urma să debuteze în campionatul Arabiei Saudite cu echipa Al-Nassr pe 22 ianuarie, a indicat sâmbătă pentru AFP o sursă apropiată de acest club.

Ronaldo, care pe 5 ianuarie va împlini 38 de ani, va putea fi folosit de noul său club după ce acesta a reziliat contractul camerunezului Vincent Aboubakar pentru a respecta numărul maxim de opt jucători străini fixat de federaţia saudită.

El va fi deci disponibil pentru a juca primul meci la noua sa echipă pe 22 ianuarie, pe teren propriu, împotriva lui Ettifaq. Până atunci, el trebuie să ispăşească o suspendare de două meciuri impusă în luna noiembrie când mai juca la formaţia engleză Manchester United.

"Al Nassr a reziliat contractul lui Vincent Aboubakar de comun acord şi a primit toate compensaţiile financiare la care avea dreptul", a indicat o sursă apropiată de clubul saudit.

Această sursă nu a confirmat însă plecarea lui Aboubakar la Manchester United, precizând că atacantul în vârstă de 30 de ani este de acum liber şi poate negocia cu orice club.

Cristiano Ronaldo a semnat un contract valabil până în iunie 2025 cu Al-Nassr. Întâmpinat marţi de 25.000 de spectatori pe stadionul Mrsool Park din Riad, atacantul a afirmat că venirea la echipa saudită nu înseamnă sfârşitul carierei, ci o nouă etapă în cursa spre noi recorduri.

"În Europa munca mea s-a terminat, am câştigat totul, am jucat la cele mai importante echipe", a spus el.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.