SPORT

Ceferin, atac dur la Florentino Perez: “Acum este preşedintele unui nimic. Își dorea un preşedinte al UEFA care să facă doar ceea ce îi spunea el”


Ceferin, atac dur la Florentino Perez: “Acum este preşedintele unui nimic. Își dorea un preşedinte al UEFA care să facă doar ceea ce îi spunea el”

PUTEREA24 | 2021-04-22 17:04

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a lansat un atac dur la adresa preşedintelui clubului Real Madrid, Florentino Perez, cel care a lansat ideea înfiinţării Super Ligii europene de fotbal, competiție a dispărut deja, mai repede decât a apărut, scrie Agerpres.

''Perez este acum preşedintele unei Super Ligi care nu există, deci este preşedintele unui nimic. Mi-a fost clar de mult timp că el nu dorea un preşedinte al UEFA aşa cum sunt eu, dar acest lucru mă ambiţionează şi mai mult să rămân. Perez dorea un preşedinte al UEFA care să-l asculte pe el, care să facă doar ceea ce îi spunea el. În opinia mea, Super Liga nu a existat niciodată. A fost o încercare de a crea o ligă-fantomă a celor bogaţi care nu ar urma niciun sistem, care nu lua în considerare structura piramidală a fotbalului din Europa, cultura, tradiţia sau istoria acestui sport'', a declarat Ceferin.

"Proiectul este în stand-by. Societatea există Super League există în continuare", a declarat Florentino Perez, asigurând că "Juventus şi AC Milan nu au plecat..., noi suntem împreună, reflectăm, lucrăm", a spus , a anunţat preşedintele clubului Real Madrid şi al competiţiei, Florentino Perez, în noaptea de miercuri spre joi, pentru postul spaniol de radio Cadena Ser.

Din 12 membri fondatori ai Super Ligii, au mai rămas doi, după ce cele şase cluburi de top din campionatul de fotbal al Angliei şi-au anunţat retragerea din acest proiect, în cursul serii de marţi, iar miercuri au urmat Atletico Madrid, Inter Milano, AC Milan şi Juventus Torino.

Ultimele echipe rămase în Super Ligă sunt două cluburi din Spania, Real Madrid şi FC Barcelona.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.