SPORT

CFR Cluj reușește doar un egal cu Randers FC în grupele Conference League


CFR Cluj reușește doar un egal cu Randers FC în grupele Conference League

E.Ş. | 2021-09-30 23:13

CFR Cluj a remizat acasă cu echipa daneză Randers FC, scor 1-1, în meciul disputat joi seara pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, în Grupa D a competiţiei fotbalistice Europa Conference League.

Randers a condus după golul lui Alhaji Kamara din minutul 40. Claudiu Petrila a egalat în minutul 68.

Campioana României a fost departe de evoluţiile remarcabile din cupele europene din sezoanele trecute, când a întâlnit nume prestigioase ca Sevilla FC, Lazio Roma sau Celtic Glasgow, însă a salvat parţial impresia după un joc mai bun în ultimele aproximativ 30 de minute.

CFR Cluj a evoluat modest în prima repriză, reuşind cu greu să se apropie de careul advers, în faţa unei echipe cu mulţi jucători înalţi.

Randers a avut prima ocazie în minutul 3, dar portarul Cristiano Figueiredo a fost atent la şutul lui Ankersen. Kamara a fost periculos în minutul 22, iar în minutul 34 Manea a scos de pe linia porţii la o execuţie a lui Odey.

Burcă a fost destul de periculos cu o lovitură de cap la un corner (37). Portarul lui Randers a apărat şutul lui Păun (39).

Aproape imediat, Randers a înscris prin Kamara, nemarcat, la un corner (min 40).

CFR a legat mai bine jocul în debutul actului secund, dar oaspeţii au preluat câteva minute controlul meciului şi fost mai periculoşi, prin acelaşi Kamara (55), iar Cristiano Figueiredo a respins în corner şutul lui Kehinde (58).

Echipa lui Dan Petrescu a revenit în atac, iar portarul Carlgren a fost atent la şutul lui Bordeianu (61). Kehinde putea majora avantajul oaspeţilor, însă lobul său a nimerit transversala (64).

Petrila, introdus de câteva minute, a fost găsit de Deac şi şi-a valorificat viteza, marcând golul egalării în min. 68. Denis Alibec, intrat pe teren odată cu Petrila, a contribuit la această fază.

Cestor a trimis peste poartă la o fază fixă, în min. 74. Goalkeeperul lui Randers a atins o centrare a lui Florin Ştefan, mingea lovind bara (83).

Ambele echipe au căutat în final victoria, dar nu au reuşit să înscrie.

În primul meci din faza grupelor, campioana României a fost învinsă în deplasare de echipa cehă Jablonec (0-1), iar Randers a remizat acasă cu formaţia olandeză AZ Alkmaar (2-2).

Joi, Alkmaar a dispus pe teren propriu de Jablonec cu 1-0.

CFR va juca următorul meci din grupă împotriva lui Alkmaar, la Cluj, pe 21 octombrie, informează Agerpres.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.