SPORT

El e cel mai TATUAT portar din fotbalul românesc!


El e cel mai TATUAT portar din fotbalul românesc!

PUTEREA24 | 2022-06-24 13:24

Relu Stoian, goalkeeperul lui FC Buzău, a pierdut șirul tatuajelor pe care le are și nu vrea să se oprească!


El e cel mai TATUAT portar din fotbalul românesc! A făcut o pasiune pentru tatuaje. Nu mai știe câte are, dar e convins că își va mai face. Pe primul l-a făcut acum 7 ani, după ce a promovat cu Juventus București în Liga 1.

“Este un text pe care mi l-am făcut pe piept, în cinstea promovării. Am muncit foarte mult pentru ea” – Relu Stoian, portar FC Buzău. Restul tatuajelor sunt povești despre viața sa: „Fiecare tatuaj reprezintă un moment legat de viața mea, nu mi-am făcut nimic întâmplător. Sunt lucruri care mi-au marcat existența”.

Sportivul nu vrea să se oprească aici cu desenele pe corp. „Vreau să îmi umplu corpul de tatuaje! Măcar mâinile și picioarele” – Relu Stoian, portar FC Buzău.


El e cel mai TATUAT portar din fotbalul românesc! Portarul Buzăului este bucuros că a revenit la antrenamente și nu are probleme cu kilogramele în plus. „Mi-a lipsit programul de zi cu zi, mi-a lipsit rutina și mă bucur că am revenit pe terenul de fotbal. Sunt jucător profesionist, e normal să mă îngraș în timpul vacanței, dar am avut și programul meu pe care mi l-am făcut exact cum am dorit” – Relu Stoian.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.