SPORT

Fotbalistul Dani Alves este la ÎNCHISOARE, acuzat de viol


Fotbalistul Dani Alves este la ÎNCHISOARE, acuzat de viol

PUTEREA24 | 2023-01-28 18:00

Presa spaniolă scrie, sâmbătă, că fostul jucător al echipei FC Barcelona, Dani Alves, a primit, la intrarea în penitenciar, suma de 100 de euro pentru a putea face cumpărături de la economatul din clădire, conform news.ro.

Alves este acuzat de o tânără de 23 de ani că a violat-o în toaleta unui club din Barcelona, la finalul lunii decembrie. Contradicţiile din declaraţia jucătorului şi riscul de a fugi în străinătate au fost decisive în decizia judecătorului de a-l aresta preventiv.

Potrivit Sport, Dani Alves şi-a cumpărat patru conserve de ton, patru iaurturi, un şampon, un deodorant şi băuturi energizante. Deocamdată, fotbalistul brazilian a decis să nu aibă televizor pentru a evita să vadă ştirile din afară care ar putea fi despre cazul său.

De asemenea, Sport notează că unii deţinuţi se tem că vizitele lor (vizitele în centrul în care se află Dani Alves sunt permise duminica) vor fi întârziate sau amânate din cauza reţinerii jucătorului, care ar primi şi tratament favorabil cu vizite în afara orelor stabilite. El este coleg de celulă cu Coutinho, o fostă gardă de corp a brazilianului Ronaldinho.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.