SPORT

Gheorghe Tadici nu se potolește. AMENDAT din nou după ce și-a înjurat jucătoarele


Gheorghe Tadici nu se potolește. AMENDAT din nou după ce și-a înjurat jucătoarele

PUTEREA24 | 2023-01-11 14:04

Antrenorul echipei HC Zalău, Gheorghe Tadici, a fost amendat cu 2.000 de lei de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Handbal (FRH), după ce și-a jignit şi insultat jucătoarele în timpul partidei disputate în luna decembrie, pe teren propriu, cu SCM Râmnicu Vâlcea. Sancţionat a venit în urma unei sesizări a secretarului general al Federaţiei, Viorel Mazilu.

"În legătură cu sesizarea secretarului general al FRH, referitoare la incidentul produs, cu ocazia jocului de LN - feminin, din data de 22.12.2022, de la Zalău, dintre echipele HC Zalău şi SCM Râmnicu Vâlcea, de către antrenorul echipei HC Zalău, d-l Gheorghe Tadici, Comisia hotărăşte: sancţionarea antrenorului echipei HC Zalău, d-l Tadici Gheorghe, cu penalitate pecuniară, în cuantum de 2.000 (două mii) lei, termen de achitare 9 februarie 2023, pentru jigniri şi insulte aduse propriilor jucătoare, conform art. 43.2 lit.a) pct. 1 din Regulamentul disciplinar al FRH, sezonul competiţional 2022-2023", se arată în comunicat menţionat.

Vulcanicul Gheorghe Tadici este recunoscut ca fiind este slobod la gură și, nu de puține ori, își mai și smucește elevele. El a mai fost sancţionat de mai multe ori pentru comportamentul său din timpul partidelor, cea mai drastică sancţiunea fiind cea din luna septembrie, când a primit opt etape de suspendare şi 1.000 de lei amendă pentru insulte, jigniri şi ameninţări la adresa jucătoarelor lui la un time-out.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.