SPORT

Gigi Becali A CEDAT acțiunile la FCSB. Echipa are un nou patron


Gigi Becali A CEDAT acțiunile la FCSB. Echipa are un nou patron

PUTEREA24 | 2023-04-29 15:00

Gigi Becali a cedat acțiunile la FCSB, iar echipa are un nou patron. Managerul echipei MM Stoica anunță faptul că el este noul președinte al Consiliului de Administrație, iar echipa va fi preluată de ”un om potent financiar”.

„Din 24 aprilie sunt noul preşedinte al Consiliului de Administraţiei la FCSB, în locul lui Gigi Becali. Nu are cum să mai revină dacă a eliberat funcţia. A zis clar ca nu se mai uită la meciuri. Era pe Sfântul Munte (n.r. – Muntele Athos). E pe zone înalte.

(n.r. – Sunt şanse mai mari la titlu aşa?) Ar fi fost altele şansele la titlu dacă nu lua deciziile ”corecte” Feşnic. Dar le-a luat, iar şansele noastre au scăzut drastic. Sunt infime acum.

Care patron. Fost patron. Gigi a cedat şi acţiunile. (Costache: Vă paşte insolvenţa) Nu, e cineva care stă bine financiar. (n.r. – Despre cine este vorba?) Acum vrei sa-ti dau toate informaţiile. A zis că iese, gata. S-a făcut cedarea. Zilele trecute. Nu m-am ocupat ca să îţi zic exact când.

(n.r. – cum te înţelegi cu noul patron) Trebuie să ne aşezăm la masă să discutăm. Sper să am loc confortabil”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Becali și-a anunțat retragerea

În cadrul unei conferințe de presă, Gigi Becali și-a anunțat retragerea și a precizat că va vinde echipa oricui oferă 25 de milioane de euro.

„Am terminat. Ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Am 65 de ani… Nu mai pot. Ce a făcut Feșnic (n.r. arbitrul central de la Rapid – FCSB) a pus capac. Ar trebui să fie numit «Întuneric». Eu ies din fotbal. Din cauza lui ies. Așa ceva nu se poate.

O să găsesc o soluție, pentru că fetele nu vor. Au zis: «nu vrem noi, tată». I-am zis ginerelui, mi-au zis fetele: «Lasă-mi bărbatul în pace. N-avem nevoie de nebunia asta, nu avem noi nevoie de Steaua» Să văd, poate o pun pe numele lui sor-mea până să vând”.

foto: gsp.ro



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.