SPORT

Gigi Becali, amenințat dacă îl dă afară pe Edi Iordănescu


Gigi Becali, amenințat dacă îl dă afară pe Edi Iordănescu

PUTEREA24 | 2021-11-13 14:19

Liderul Peluzei Nord de la FCSB, Gheorghe Mustață, a declarat că actualul antrenor al echipei, Edi Iordănescu, are parte de toată susținerea suporterilor în continuare, chiar dacă patronul Gigi Becali e decis să-l dea afară deoarece echipa nu “joacă spectaculos”.

Șeful suporterilor roș-albaștri îl amenință pe Becali dacă nu este păstrat în continuare la echipă Edi Iordănescu.

„Dacă se întâmplă ceea ce nu trebuie să se întâmple, din momentul acela și noi, cei din Peluza Nord, vom avea reacții foarte urâte. Mai ales dacă revine la vechea strategie. Dacă Gigi îi desface contractul lui Edi, intrăm noi, fanii, în ecuație! Din momentul acela, noi ne dorim ca antrenor să vină domnul Becali. Să antreneze și să facă el echipa. Noi vom lua o hotărâre.

Nu are cine să mai semneze cu noi. Vom permite doar un antrenor, pe Gigi Becali. Noi nu vom mai accepta nimic! Punct! Atât timp cât noi am închis ochii timp de 5-6 ani și am renunțat la conflicte… Totul a mers perfect până acum. Să dea Dumnezeu să fie doar o chestie de orgoliu și să înceteze. Poziția noastră e fermă: nu mai permitem niciun antrenor! Poate să vină oricine”, a spus Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.