SPORT

Gigi Becali, hotărât să vândă FCSB: Am trei cumpărători. Care este ultimul preț înaintat de patronul FCSB


Gigi Becali, hotărât să vândă FCSB: Am trei cumpărători. Care este ultimul preț înaintat de patronul FCSB

PUTEREA24 | 2023-05-15 10:21

Gigi Becali susține că indiferent ce s-a întâmpla, el este decis să vândă FCSB. Becali a explicat, imediat după victoria cu CFR Cluj (1-0), că are trei cumpărători interesați, iar prețul echipei este de 40 de milioane de euro.

„Dacă iau titlul o să vând echipa pe 40 de milioane. Eu nu mai vreau. Dacă am spus așa, atunci așa o să fac. Am 3 cumpărători”, a spus Gigi Becali după FCSB – CFR Cluj, informează DigiSport.

Becali îl compară pe Florinel Coman cu Maradona sau Messi

”Normal, pe valoare și având în vedere că nu e Alibec, că era periculoasă Farul cu el, noi suntem favoriți. Mai ales că noi jucăm în ultima etapă cu Rapid și Farul cu CFR, care joacă o calificare, la concurență cu Craiova. Noi jucăm pe Arena Națională, iar Farul joacă la CFR.

Dacă vrei să fii o echipă campioană, nu trebuie să te mai gândești la jocul rezultatelor. Dacă vrei să fii campioană, bate-o pe Farul”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club.

De asemenea, Gigi Becali a transmis că FCSB mai are un atu, forma remarcabilă a lui Florinel Coman, cel care a decis meciul cu CFR Cluj.

”Ce este schimbat? S-a schimbat un singur lucru. Este un Coman, care a dat atâtea goluri și pase de gol. Asta s-a schimbat, Coman, valoarea lui Coman. Altceva nu s-a schimbat. Dacă nu era Coman, nu mai eram la lupta pentru titlu acum.

Ce a făcut Maradona la Napoli? Ce a făcut Messi la Barcelona? Și Coman poate să câștige cu Olaru pe lângă el, cu Compagno pe lângă el”, a spus Gigi Becali.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.