SPORT

Gigi Becali, plecăciuni în fața arbitrului Istvan Kovacs: “Și-a șters toate păcatele”


Gigi Becali, plecăciuni în fața arbitrului Istvan Kovacs: “Și-a șters toate păcatele”

PUTEREA24 | 2022-04-18 12:00

Patronul FCSB, Gigi Becali, i-a cerut scuze arbitrului meciului cu CFR Cluj, Istvan Kovacs, pentru că l-a considerat părtinitor înainte de dispută, afirmând că arbitrul din Carei şi-a dat doctoratul în faţa lui la această partidă şi şi-a spălat toate păcatele în fața lui.

"Prima şi prima dată vreau să-mi cer iertare lui Kovacs. De 10-15 ani spun că e arbitru mare. Acum vreau să-mi cer iertare pentru că am avut suspiciuni. A demonstrat că este şi corect, mare era. A şters toate suspiciunile de pe umerii lui. Ăsta era un meci esenţial pentru viitorul lui. Viitorul lui va fi strălucit. Adică nu mai poate nimeni să se uite la Kovacs şi să spună că nu e drept. El a demonstrat deptatea lui aseară. El, aseară, și-a şters toate păcatele. Şi dacă a avut ceva păcate, pentru mine le-a şters pe toate cu ce a făcut aseară. Adică, foarte demn, foarte drept, foarte corect, foarte vigilent, foarte profesionist. Trebuie să-l înţelegem şi pe Dan Petrescu. Ei, antrenorii, aşa sunt, subiectivi. De aseară, orice ar face Kovacs, eu nu mai scot o vorbuliţă. A dat doctorat în faţa mea şi e doctor şi eu nu mai scot niciodată vreo vorbă în faţa lui", a declarat Becali, la Pro Arena.

Finanțatorului FCSB a estimat la 55-40-5 şansele la titlu ale echipelor FCSB, CFR Cluj şi CS Universitatea Craiova în acest moment. "CFR Cluj nu mai e echipa aia puternică, e adevărat, experienţa o au, dar nu mai au forţa aia pe care o aveau, în faţa unei echipe tinere ca a noastră trebuie să alergi mult la fotbal. Acum şi Craiova, atâta timp cât se poate... Eu zic că dacă Craiova câştigă toate meciurile e campioană. Sper să jucăm demonstrativ în ultima etapă (n.r. - cu CFR Cluj). Îi bate Viitorul şi Craiova şi la revedere, e demonstrativ. Dacă e să dau procente, o să zic de Craiova 5 la sută, după aia o să zic 55 la sută noi şi 40 la sută CFR", a mai precizat latifundiarul din Pipera.

CFR Cluj a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FCSB, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1. Clujenii au jucat în inferioritate numerică mai mult de o repriză, Susici fiind eliminat înainte de pauză. În clasament, între cele două echipe mai sunt acum doar două puncte. Este prima victorie a FCSB pe terenul echipei CFR Cluj după opt ani.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.