SPORT

Golul marcat de CRISTINA NEAGU în meciul cu Odense a făcut înconjurul lumii


Golul marcat de CRISTINA NEAGU în meciul cu Odense a făcut înconjurul lumii

PUTEREA24 | 2023-01-15 12:03

Cristina Neagu a înscris un gol fabulos în meciul dintre CSM Bucureşti şi Odense, într-o partidă din grupa A din Champions League. CSM Bucureşti a câştigat cu scorul 40-31 (21-11 la pauză), iar Cristina Neagu a marcat zece goluri. Unul dintre cele zece goluri marcate de Cristina Neagu a făcut înconjurul lumii.

Meciul dintre CSM Bucureşti şi formaţia daneză Odense a avut loc, ieri, în Sala Polivalentă din Bucureşti şi a contat pentru etapa a 11-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Dintr-o lovitură de la şapte metri, românca a reuşit să impresioneze pe toată lumea, inclusiv pe reprezentanţii EHF Champions League care au postat un clip video cu execuţia Cristina Neagu pe Twitter în care au numit-o pe româncă "The GOAT", la fel cum sunt numiţi şi Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi.

Cristina Neagu este una dintre cele mai importante jucătoare de hanbdal feminin din istoria României. Mai mult, ea este singura handbalistă din istoria acestui sport recompensată de patru ori cu titlul de "Cea mai bună handbalistă IHF a anului".

Românca a câştigat titlul de cea mai bună handbalistă a lumii în anii 2010, 2015, 2016 şi 2018.

Cristina Neagu mai are în palmares un titlu de campionă a Champions League (2015 cu Buducnost), şapte titluri de campioană a României, patru Cupe ale României, trei Supercupe ale României, patru titluri de campioană în Muntenegru, patru Cupe ale Muntenegrului, medalie de bronz la Campionatul European, precum şi medalie de bronz la Campionatul Mondial.

În decembrie 2018, Cristina Neagu a primit titlul de cea mai bună marcatoare din istoria Campionatului European.

foto: Facebook Cristina Neagu



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.