SPORT

Horia Tecău și-a anunțat retragerea: Turneul Campionilor e ultima competiție din cariera sa


Horia Tecău și-a anunțat retragerea: Turneul Campionilor e ultima competiție din cariera sa

PUTEREA24 | 2021-11-14 21:17

Horia Tecău ar fi declarat, la Torino, că se retrage din cariera de jucător după Turneul Campionilor, potrivit unor informaţii care circulă pe reţelele de socializare.

Informaţia a anunţată de Moritz Lang, jurnalist la Sky Sport Germania, confirmată de fosta jucătoare Annabel Croft, acum comentator sportiv, la Amazon Prime şi prezentată de publicaţia de limbă spaniolă puntodebreak.com.

Tecău, 36, şi coechipierul său, germanul Kevin Krawietz, au debutat, duminică, la Turneul Campionilor, în meciul cu echipa croată Nikola Mektici/Mate Pavici, care se defăşoară la ora transmiterii acestei ştiri.

În carira sa, Horia Tecău, acum pe locul 19 ATP la dublu, fost numărul 2 mondial, a câştigat 38 de trofee, dintre care trei de grand slam, Wimbledon, în 2015, US Open, în 2017, ambele în echipă cu olandezul Jean-Julien Rojer, şi Australian Open la dublu-mixt, în 2012, împreună cu americanca Bethanie Mattek-Sands.

Tot cu Rojer, el a cucerit trofeul la Turneul Campionilor, în 2015, iar cu Florin Mergea a obţinut medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016.

Din tenis, Horia Tecău a câştigat premii brute de peste 5,8 milioane de dolari.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.