SPORT

În prima repriză zmei, în a doua mielușei. Ce a făcut Dinamo în Liga Campionilor?


În prima repriză zmei, în a doua mielușei. Ce a făcut Dinamo în Liga Campionilor?

PUTEREA24 | 2022-09-28 22:11

În ciuda faptului că a condus la pauză, campioana la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a cedat în deplasare, în fața lui Veszprem HC, scor 30-33 (17-15), în al treilea meci din Grupa A a Ligii Campionilor.

La meci a fost prezent şi Petre Cozma, tatăl lui Marian Cozma, fost jucător al ambelor echipe. Gazdele au pregătit un moment special In Memoriam la începutul partidei, în aplauzele frenetice ale fanilor maghiari

Principalii marcatori pentru Dinamo au fost Kasparek 7 goluri, Akimenko 7, Kuduz 6, iar pentru trupa maghiară au înscris Fathy, Nenadic şi Lauge, fiecare cu 5 reuşite.

După această partidă, campioana României rămâne cu 1 punct în clasament, locul 6, înaintea celorlalte confruntări ale etapei. În primele meciuri din grupă, Dinamo a pierdut cu SC Magdeburg, scor 28-30, şi a remizat cu GOG, scor 38-38. În etapa următoare, alb-roșii vor juca pe teren propriu, pe 5 octombrie, cu FC Porto.

Primele două clasate din fiecare grupă se califică direct în sferturile de finală, iar echipele de pe locurile 3-6 vor disputa meciuri în play-off, în 22 şi 30 martie 2023, urmate de sferturile de finală, în 10 şi 18 mai, respectiv Turneul Final Four, la Koln, în 17-18 iunie.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.