SPORT

Inspectorii ANAF au dat buzna la FRF. Mai multe DOCUMENTE au fost verificate. Detalii de ULTIMĂ ORĂ


Inspectorii ANAF au dat buzna la FRF. Mai multe DOCUMENTE au fost verificate. Detalii de ULTIMĂ ORĂ

PUTEREA24 | 2020-11-24 14:35

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a anunţat, marţi, că în 17 noiembrie echipele de control ale ANAF au început un control la Federaţia Română de Fotbal.

"În 17.11.2020, echipele de control ale ANAF au început un control la Federaţia Română de Fotbal, în urma informaţiilor apărute în spaţiul public", a declarat Cîţu.

"În acest moment, se face analiza documentelor, iar când acest raport va fi finalizat, îl vom face public", a mai spus Florin Cîţu, citat de News.ro.

De unde a plecat “percheziția” ANAF?

De la șeful formației din Liga 4, Progresul Spartac, Tudor Iacov, fratele lui Constatin Iacov, ex-președinte al Progresului, care a cerut dezafilierea FRF, sesizând mai multe nereguli care s-ar fi petrecut la forul condus de Răzvan Burleanu. 

„Faptele au fost sesizate de clubul de fotbal Progresul București, referitoare la beneficiarul real al acelei declarații obligatorii pe care trebuie să o dea orice ONG din țara asta, și aici vorbim în cauză despre FRF. În această declarație, cei de la federație trebuiau să precizeze cine sunt beneficiarii reali ai tuturor sumelor care intră în posesia lor, și aici mă refer la banii de la FIFA, UEFA, chiar și sponsorizări, tot. Am făcut o sesizare la DNA, deoarece cei de acolo au făcut bilanțul fără hotărârea Adunării Generale. 

Pe 27 luna aceasta se așteaptă o decizie privind sentința în cazul dezafilierii FRF, o acțiune inițiată tot de Progresul București și este vorba despre problemele ce țin de organizarea juridică a federației. Cei de acolo nu și-au înscris membrii și nici Adunările Generale, și aici vorbim de ultimii 20 de ani, nu au fost făcute conform legii” - Tudor Iacov, președinte Progresul București, pentru realitateasportiva.net.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.