SPORT

La 23 de ani, Gabriela Ruse a CÂȘTIGAT turneul de la Hamburg, primul trofeu WTA din carieră


La 23 de ani, Gabriela Ruse a CÂȘTIGAT turneul de la Hamburg, primul trofeu WTA din carieră

E.Ş. | 2021-07-11 16:06

Gabriela Ruse (23 de ani) este noua "regină" de la Hamburg! Sportiva din România a câștigat primul trofeu WTA în fața germancei Andrea Petkovic, 7-6, 6-4.

Gabriela Ruse s-a impus la capătul unui meci electrizant, contra unei jucătoare mult mai experimentată, Andrea Petkovic, favorita gazdelor. Grație acestui succes, românca va bifa cea mai bună clasare din carieră în topul WTA (133). La finalul partidei, românca și-a stăpânit cu greu lacrimile și a avut un discurs apreciat.

"E foarte greu pentru mine să vorbesc acum. Vreau să o felicit pe Andrea, a fost o plăcere pentru mine să joc contra ei în finală. Am urmărit multe meciuri ale ei la televizor, când eram mică. Vreau să le mulțumesc suporterilor români. A însemnat foarte mult pentru mine că m-ați susținut.

Antrenorului meu... Nu e ușor să lucreze cu mine, sunt o jucătoare atât de nebună, îi mulțumesc. Sunt foarte fericită, m-am simțit foarte bine încă din prima zi la Hamburg. Am câștigat, așa că sunt foarte fericită. E fantastic că după 20 de ani fără turneu la Hamburg, să fiu prima câștigătoare", a declarat Gabriela Ruse, la finalul jocului, conform .

Ruse a câştigat cel mai mare premiu din carieră, 23.548 de euro și 250 de puncte WTA.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.