SPORT

Larisa Iordache a ajuns la spital, la doar câteva ore de la calificarea la Jocurile Olimpice


Larisa Iordache a ajuns la spital, la doar câteva ore de la calificarea la Jocurile Olimpice

PUTEREA24 | 2021-04-22 11:43

Larisa Iordache a evoluat cu probleme de sănătate, miercuri, în cadrul probelor de la individual compus de la Campionatul European de la Basel, în urma cărora s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Ulterior, aceasta a ajuns la spital pentru investigații.

Anunțul a fost făcut, joi, de Federația Română de Gimnastică, pe pagina de Facebook, care a precizat că, din primele investigații, sportiva ar suferi de o infecție la nivelul rinichilor.

„Știm cu toții că în spatele fiecărei mari performanțe regăsim ani de muncă, sacrificii, eforturi, accidentări, momentele grele, dar și multă pasiune.

Calificarea olimpică de ieri a Larisei Iordache ne-a adus tuturor o mare bucurie, iar ei și antrenorilor ei o împlinire deosebită și o răsplată de neprețuit pentru tot ceea ce au construit în ultimii ani, împreună.

Ceea ce nu se știe însă este că Larisa a concurat aseară nefiind în cea mai bună formă fizică. A luptat cu propriul organism și a tras până la capăt. Nu a mai permis vreunui impediment să îi mai stea în calea visului.

O eroină am putea spune. De ce spunem asta? Pentru că Larisa a avut parte de o seară grea, o seară în care a ajuns la spital, cu febră, dureri și stare generală proastă. Primele investigații au dezvăluit o infecție la nivelul rinichilor, însă determinarea diagnosticului este în desfășurare.

După accidentarea la tendonul ahilian din 2017 și mai multe intervenții chirurgicale și recuperări îndelungate, a mai fost nevoie de un prag de trecut pentru a ajunge la Olimpiadă. Campioana noastră l-a trecut, nu a mai permis încă o piedică.

Sănătate multă, Lari! Curaj și încredere!”, potrivit mesajului de pe rețeaua de socializare.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.