SPORT

Laude de la Hansi Flick pentru Rădoi înainte de Germania – România!


Laude de la Hansi Flick pentru Rădoi înainte de Germania – România!

PUTEREA24 | 2021-10-07 15:35

Selecţionerul Germaniei, Hansi Flick, a declarat, joi, că Mirel Rădoi face o treabă foarte bună la cârma reprezentativei României jucând ofensiv, construind o echipă care joacă fotbal.

“Antrenamentul de ieri m-a mulţumit foarte mult, am văzut calitate şi intensitate. Încât am decis nici să nu mai parcurgem partea a doua pe care o pregătisem pentru antrenamentul de ieri, care era în special tactică. Mirel Rădoi face o treabă foarte bună, joacă ofensiv, încearcă să construiască o echipă care joacă fotbal. Trebuie să punem presiune pe România. Am mare încredere în Kehrer, poate juca aproape oriunde în defensivă, chiar şi mijlocaş defensiv, unde activa în perioada de la tineret. Îmi place mult, concentrarea şi intensitatea lui mă impresionează. Avem 3 sau 4 variante pe postul pe care joacă Muller, e o provocare pentru titularizare, dar Thomas e un jucător extrem de important pentru noi. E o provocare să explicăm celor care nu sunt titulari alegerile noastre, dar am asigurat mereu o comunicare bună. 1-0 ar fi un rezultat pe care l-aş primi cu bucurie, sunt 3 puncte, ne ajută la calificare. Dar vrem să bucurăm suporterii şi va fi un meci frumos”, a spus Flick, potrivit frf.ro.

Naționala României va întâlni reprezentativa similară a Germaniei, vineri, de la ora 21.45, pe Volksparkstadion din Hamburg, în etapa a VII-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.