SPORT

Messi și Ronaldo, față în față! Cine a câștigat DUELUL amical dintre Al Nassr și Paris Saint Germain


Messi și Ronaldo, față în față! Cine a câștigat DUELUL amical dintre Al Nassr și Paris Saint Germain

E.Ş. | 2023-01-19 23:29

Lionel Messi a câştigat duelul cu Cristiano Ronaldo, joi, la Riad, în meciul amical disputat între o selecţionată cu jucători de la Al Nassr şi de la Al Hilal şi formaţia Paris Saint Germain, scor 5-4, notează news.ro.

Golurile echipei franceze au fost marcate de Messi (3'), Marquinhos (43'), Ramos (53'), Mbappé (60') şi Ekitike (78'). Pentru Riad Season Team au marcat Cristiano Ronaldo (34' - penalti, 45+5'), Soo (57') şi Talisca (90+3').

Cristiano Ronaldo a evoluat în primul său meci de când a semnat cu Al-Nassr, în Arabia Saudită, el fiind căpitanul echipei la meciul de joi seară, în care a fost înlocuit în minutul 61. Şi Messi a fost înlocuit în minutul 63. Înainte de începerea meciului, jucătorii au fost salutaţi de prinţul moştenitor al Arabiei Saudite şi conducătorul de facto, Mohammed bin Salman (MBS).

Cel mai scump bilet la acest meci, numit biletul “Beyond Imagination”, a fost cumpărat prin licitaţie de magnatul saudit Musheref al-Ghamdi pentru 2,4 milioane de euro. Această sumă va fi donată.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.