SPORT

Naționala României a reușit doar un EGAL în partida cu Islanda


Naționala României a reușit doar un EGAL în partida cu Islanda

E.Ş. | 2021-11-12 00:07

România a încheiat la egalitate partida cu Islanda, 0-0, și a coborât pe poziția a treia în grupa J a preliminariilor CM 2022, înaintea ultimei runde.

”Tricolorii” au dominat partida de pe stadionul ”Steaua”, însă ocaziile mai mari le-au aparținut oaspeților în prima repriză. Bjarnason și Gudmundsson au trecut pe lângă deschiderea scorului, în timp ce Toșca a irosit cea mai mare șansă a României în primele 45 de minute. 

Elevii lui Mirel Rădoi au ieșit mai montați de la cabine, iar Alibec a avut golul ”în vârful ghetei” în minutul 53, când a fost lansat excelent de Ianis Hagi. Jucătorul lui Rangers și-a salvat echipa patru minute mai târziu, intervenind providențial pe linia porții la o lovitură de cap a islandezilor.

Același Ianis Hagi putea fi eroul României în minutul 85. Șutul său din marginea careului a lovit însă doar stâlpul porții oaspeților, iar ”tricolorii” au încheiat la egalitate o partidă care erau condamnați să o câștige. Acum, doar o victorie în Liechtenstein, coroborată cu un rezultat pozitiv al Islandei cu Macedonia de Nord, mai pot trimite ”tricolorii” la baraj, transmite .Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.