SPORT

Naționala României obține un EGAL chinuit cu Irlanda de Nord în grupele Nations League


Naționala României obține un EGAL chinuit cu Irlanda de Nord în grupele Nations League

E.Ş. | 2020-11-18 23:49

La capătul unui meci anost, în care noii jucători aduși de antrenorul Mirel Rădoi la prima reprezentativă au fost la fel de neinspirați precum cei pe care i-au înlocuit la națională, selecționata României a scos un 1-1 chinuit, la Belfast, cu Irlanda de Nord, în grupele Nations League.

Timp de 70 de minute, România a avut un atac inexistent, iar gazdele, considerate înaintea meciului un adversar facil, au înscris în minutul 56. A fost nevoie de două schimbări inspirate, Maxim și Mogoș în locul lui Man și Crețu, ca selecționata noastră să înceapă să joace ceva, într-o partidă în care ne-am târât pentru a nu fi învinși.

În rest, fosta Iugoslavie a ținut cu noi și ne-a făcut treaba. Aseară, în urma victoriei Bosniei-Herțegovina în fața Belgiei, naționala noastră U21 s-a calificat la turneul final al EURO 2021, iar astăzi, prin rezultatul pozitiv al Serbiei în confruntarea cu Rusia, prima reprezentativă a trecut în fața rușilor în clasamentul UEFA și, implicit, va fi plasată într-o urnă mai bună la tragerea la sorți.

Mai mult, trupa lui Rădoi a profitat de anularea partidei cu Norvegia, urcând, fără niciun merit, încă un loc în clasamentul după care UEFA va alcătui grupele valorice la tragerea la sorți CM 2022, scrie



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.