SPORT

Nicolo Napoli, dat afară pentru a noua oară de la Craiova! Cine e noul antrenor?


Nicolo Napoli, dat afară pentru a noua oară de la Craiova! Cine e noul antrenor?

PUTEREA24 | 2023-05-16 17:34

Nicolo Napoli a fost dat afară pentru a noua oară de la Craiova. Italianul preluase echipa pe 9 noiembrie 2022, când aceasta se afla pe locul 14 după 17 etape, cu 16 puncte. FC U Craiova va juca un baraj în play-out pentru calificarea în Europa Conference League, cu FC Voluntari.

Patronul Nicolo Napoli a anunțat deja numele noului tehnician, în persoana portughezului Joao Janeiro. ''Pentru sezonul viitor noul antrenor principal al echipei va fi portughezul Joao Janeiro, în baza unui contract încheiat recent, pentru o perioada de un an, cu opţiune pentru încă un an din partea clubului'', a precizat Mititelu pe Facebook, care a menţionat că actualul contract dintre club şi italianul Nicolo Napoli ''încetează pe data de 30 iunie şi nu va mai fi prelungit''.

Joao Janeiro (41 ani) a pregătit ultima oară echipa maghiară VSC Debrecen până în august 2022, după ce anterior fusese antrenor secund la Belenenses şi 1 Dezembro şi principal la Loures, Cova da Piedade, toate în Portugalia, Tulsa Roughnecks (SUA), Szeged, Kisvarda (ambele în Ungaria) şi Dunajska Streda (Slovacia).



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.