SPORT

Răzvan Lucescu n-a scăpat nici el de CORONAVIRUS. Cu ce SIMPTOME se confruntă antrenorul lui Al Hilal


Răzvan Lucescu n-a scăpat nici el de CORONAVIRUS. Cu ce SIMPTOME se confruntă antrenorul lui Al Hilal

PUTEREA24 | 2020-11-16 17:42

Tehnicianul echipei Al Hilal, Răzvan Lucescu, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a anunţat, luni, gruparea saudită. Interesant este că antrenorul roman s-a infectat acum și nu în urmă cu ceva timp, când la echipă a fost un adevărat focar de Covid. Din păcate el acuză ceva simptome, ca dureri destul de mari de cap, febră și oboseală accentuată.

"Testele medicale au arătat că antrenorul Răzvan Lucescu a fost testat pozitiv cu Covid-19. El va fi plasat în carantină şi va urma procedurile autorizate de Ministerul Sănătăţii", a scris Al Hilal pe Twitter.

Al Hilal este pe primul loc în campionatul Arabiei Saudite, după patru etape.

Răzvan Lucescu a fost instalat pe banca lui Al-Hilal în iunie 2019. Până acum, cu antrenorul roman la timonă, saudiții au obținut două trofee majore, Liga Campionilor Asiei și campionatul intern.

A scăpat miraculos în septembrie

În luna septembrie, Al Hilal, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor Asiei, a fost exclusă din competiţie după ce nu a putut înscrie 13 jucători pe foaia oficială a ultimului său meci din faza grupelor, de la Dubai, din cauza numărului mare de fotbalişti infectaţi cu COVID-19. Al Hilal era calificată în acel moment în optimile de finală.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.