SPORT

România s-a calificat la barajul Davis Cup Finals 2022. Meci de ADIO pentru Horia Tecău


România s-a calificat la barajul Davis Cup Finals 2022. Meci de ADIO pentru Horia Tecău

PUTEREA24 | 2021-11-28 15:00

Tricolorii s-au calificat la barajul de accedere la Davis Cup Finals 2022, după ce au învins, sâmbătă şi duminică, la Cluj-Napoca, scor 3-0, reprezentativa statului Peru.

Duminică, în meciul de dublu, perechea Horia Tecău/Marius Copil a avut ceva de tras, dar au învins, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-2, cuplul Sergio Galdos/ Arklon Huertas del Pino. Acesta ar urma să fie ultimul meci ca tensimen profesionist al lui Horia Tecău.

La meciul de duminică, de la Cluj-Napoca, disputat cu spectatori, au asistat şi jucătoarele de tenis Simona Halep şi Ana Bogdan.

În prima zi a întâlnirii, sâmbătă, când meciurile s-au disputat fără spectatori, Nicolae Frunză l-a întrecut pe Nicolas Alvarez, scor 6-2, 6-4, iar Marius Copil l-a învins pe Conner Huertas del Pino 7-5, 6-2.

Cele două echipe vor stabili dacă se vor mai juca ultimele partide de simplu, care nu mai contează în stabilirea învingătoarei.

Calificările pentru turneul final al Cupei Davis vor vea loc în 2022, adversara României urmând a fis stabilită după o tragere la sorţi.

 Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.