SPORT

S-a aflat ce se întâmplă cu Ancelotti după ce a ratat titlul și Liga Campionilor


S-a aflat ce se întâmplă cu Ancelotti după ce a ratat titlul și Liga Campionilor

PUTEREA24 | 2023-05-19 13:12

Șeful lui Real Madrid Florentino Perez vrea să continue cu antrenorul Carlo Ancelotti şi în sezonul viitor, în ciuda ratării titlului în Spania și a eşecului umilitor din fața lui Manchester City (scor 0-4), în semifinalele Ligii Campionilor.

Dorit ca selecţioner al naţionalei Braziliei, Ancelotti a afirmat de nenumărate ori că doreşte să-şi ducă până la capăt contractul cu Real Madrid, scadent în vara anului viitor.

Presa iberică anunță la unison că Perez are încredere totală şi absolută în tehnicianul italian, pe care îl consideră capabil să revigoreze Realul, în care jucătorii tineri, precum Ninicius Junior, Fede Valverde, Eduardo Camavinga, Aurelien Tchouameni sau Rodrygo, vor avea un rol mult mai important. Ancelotti va miza în continuare şi pe "vechea gardă", în frunte cu golgheterul Karim Benzema şi mijlocaşii Luka Modric şi Toni Kroos.

Pe de altă parte, în vizorul grupării de pe Santiago Bernabeu se află patru jucători: Kyilian Mbappe, Jude Bellingham, Alphonso Davis și Joshua Kimich.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.