SPORT

Salariu uriaș refuzat de C. Ronaldo. Cine a încercat să-l transfere pe portughez?


Salariu uriaș refuzat de C. Ronaldo. Cine a încercat să-l transfere pe portughez?

PUTEREA24 | 2022-09-13 13:46

Atacantul echipei engleze de fotbal Manchester United, Cristiano Ronaldo, a refuzat o ofertă din partea unui club din Arabia Saudită în această vară, potrivit ziarului englez Daily Mirror.

Nu se știe exact ce club arab a încercat să obțină transferul portughezului de 37 de ani. Se știe că jucătorului i s-a oferit un salariu de 240 de milioane de euro pe an, în condițiile în care cel mai bine plătit jucător din lume, în prezent, are un salariu anual de 62 de milioane de dolari (Kylian Mbappé, PSG).

Se pare că Ronaldo ar fi dorit să plece de la Manchester United din cauza faptului că nu și-a asigurat dreptul de a juca în Liga Campionilor. Reprezentanții jucătorului au contactat cluburi europene importante precum Chelsea, Bayern Munchen, Barcelona și Real Madrid, dar acestea au refuzat transferul.

În competițiile europene, Manchester United joacă în prezent în Europa League, echipa engleză pierzând acasă cu spaniolii de la Real Sociedad în prima etapă din faza grupelor. După șase meciuri, în campionatul englez se află pe locul cinci, cu 12 puncte.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.