SPORT

Se întoarce Reghecampf la FCSB? Anunțul antrenorului: Întotdeauna când ești dorit ai o satisfacție


Se întoarce Reghecampf la FCSB? Anunțul antrenorului: Întotdeauna când ești dorit ai o satisfacție

PUTEREA24 | 2022-09-20 10:15

Laurenţiu Reghecampf face anunţul momentului despre revenirea la FCSB! Antrenorul i-a transmis un mesaj clar patronului vicecampioanei, Gigi Becali. Aflat sub contract cu Nefci Baku, Reghe îl susţine pe Nicolae Dică.

Laurenţiu Reghecampf nu ar spune nu unei reveniri la FCSB, dar nu în acest moment. Vicecampioana are un start groaznic de sezon. După 9 partide jucate, FCSB are doar 8 puncte și se află pe locul 14.

Laurenţiu Reghecampf, anunţul momentului despre revenirea la FCSB!

Deşi Gigi Becali a spus că Nicolae Dică are postul asigurat la FCSB, rezultatele nu sunt cele aşteptate. Ultimul antrenor cu rezultate uriaşe la vicecampioană, Laurențiu Reghecampf, a vorbit despre o posibilă revenire la echipa roş-albastră.

„N-am ce să comentez, eu mă bucur că am lăsat o imagine bună, oamenii au văzut că echipa joacă fotbal. Întotdeauna când ești dorit ai o satisfacție, cred eu că pentru asta muncim, fiecare în parte. N-am ce să spun, eu sunt sub contract, FCSB are pe bancă un antrenor care a dus echipa în grupele Conference League, lucru care nu s-a întâmplat de mult.

Ar trebui să îi acorde mai mult timp, sunt mulți jucători noi, nu e ușor să îi integrezi într-un timp scurt. Ca valoare și ca lot, eu cred că FCSB va avea un cuvânt greu de spus. Veți vedea când vor intra toți jucătorii că le va fi greu să piardă puncte.

Nu pot să spun că am mai vorbit, dar când avem posibilitatea vorbim și am o relație foarte bună cu patronul echipei Gigi Becali”, a spus Laurențiu Reghecampf, conform prosport.ro.

Gigi Becali a anunțat că Dică nu este în pericol după eșecul cu CSU Craiova. „Ce treabă am cu Dică? Ce să facă Dică? N-am nicio treabă cu Dică, am încredere că echipa își va reveni”, a spus Gigi Becali, conform Digisport.

Totuşi, i-a dat ordin lui Dică. ”Ne axăm doar pe campionat, că avem nevoie să intrăm în play-off, nu ne mai interesează așa tare Conference League. Dacă intrăm în play-off la opt puncte sau zece, cinci înjumătățite, avem șanse la campionat. Doar campionatul contează. O să joace ceilalți”, a mai spus Gigi Becali.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.