SPORT

Sexy-doctorița a sărit cu parașuta!


Sexy-doctorița a sărit cu parașuta!

PUTEREA24 | 2023-04-12 19:07

Antoanela Manac, cea mai bună triatlonistă din România, este înnebunită după senzațiile tari! În vacanța din Dubai frumoasa sportivă a experimentat zborul cu parașuta. De câte ori are ocazia, frumoasa sportivă experimentează activități noi și pline de suspans.


Sexy-doctorița a sărit cu parașuta! „A fost o experiență nemaipomenită. Nu aș putea să compar cu nimic, au fost cu totul alte emoții față de cele dinaintea unei curse sau față de emoțiile de la spital. A fost nemaipomenit, dar mi-a fost foarte frică. Când mi-a spus 3, 2, 1 și acum sărim...eram panicată, nu cred că mai conștientizam” - Antoanela Manac, componentă a lotului național de triatlon al României. 

Din punct de vedere profesional, 2023 va fi un an plin pentru Antoanela. Tânăra luptă să se califice la Jocurile Olimpice de la Paris, de anul viitor. „Acest an este foarte important pentru mine în vederea calificării la Jocurile Olimpice. Am participat deja la prima cursă internațională, care a fost în Venezuela, un triatlon pe distanță olimpică” - Antoanela Manac.


Sexy-doctorița a sărit cu parașuta! Triatlonista a mers pentru prima dată în Venezuela, iar drumul a fost cu peripeții. „A fost o călătorie destul de lungă, care a durat 3 zile. Am pierdut avionul, prima legătură din Istanbul din cauza cutremurului și a trebuit să dorm acolo. Apoi am avut un zbor de 14 ore. Am avut un șoc chiar la proba de înot, proba unde mă simt cel mai stăpână. Valurile erau mari și curenții puternici și mi-a fost foarte greu să ies din apă. Practic, încercam să ies la mal și curenții mă trăgeau înapoi în mare, a fost ceva ce nu am mai trăit până acum” - Antoanela Manac.

Este medic rezident pe chirurgie vasculară

Când nu este la antrenamente și la competiții, Antoanela operează! Sportiva a terminat medicina, iar acum este medic rezident la Spitalul Colțea. Asta după ce și-a făcut și un stagiu de pregătire la Spitalul Municipal. “Am revenit la spitalul meu de suflet, Colțea, unde lucrez alături de domnul profesor doctor conferențiar, într-o echipă unită de la care am ce să învăț. Am făcut un stagiu și la Spitalul Municipal și am ales un spital de urgență, acolo unde totul se întâmplă în mare viteză, exact cum îmi place mie. Am început cu chirurgia generală, iar acum operez în zona abdominală și nu numai” - Antoanela Manac.


Mai multe imagini:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.