SPORT

Simona Halep a anunțat numele noului ANTRENOR după despărțirea de Darrel Cahill


Simona Halep a anunțat numele noului ANTRENOR după despărțirea de Darrel Cahill

PUTEREA24 | 2021-09-27 15:08

Simona Halep i-a găsit rapid înlocuitor lui Darren Cahill, anunțându-i numele chiar înaintea plecării spre Statele Unite, unde va participa la Indian Wells, turneu programat în perioada 6 - 17 octombrie. Apoi, dacă nu intervine altceva, Simo va juca la Kremlin Cup și la Transylvania Open, de la Cluj.

Adrian Marcu va colabora din nou cu Simona Halep și cu Daniel Dobre, cel cu care sportiva lucra când a câștigat Wimbledon, colaborare care s-a reluat în luna mai a acestui an, după despărțirea de Artemon Apostu-Efremov.


Simona Halep a anunțat numele noului ANTRENOR după despărțirea de Darrel Cahill ”Domnul Dobre este în echipă și a venit și domnul Marcu. Avem o echipă completă. Plec la aceste turnee cu domnul Marcu. Întotdeauna am avut o afinitate cu dumnealui. În 2013, am avut rezultate foarte bune. Singur nu poți la acest nivel, e presiune.Sunt emoții înaintea meciurilor. Trebuie să fie o persoană care are încredere în tine și trebuie să am și eu încredere în ea, să îmi ofere liniște”, a anunțat Simona Halep, potrivit As.ro.

Simona Halep a mai colaborat cu Adrian Marcu la finalul anului 2013, când a cucerit trei trofee, la New Haven, Moscova și Sofia, performanțe în urma cărora a încheiat sezonul pe locul 11 mondial.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.