SPORT

Simona Halep are un nou antrenor. Surpriza la care nu se aștepta nimeni


Simona Halep are un nou antrenor. Surpriza la care nu se aștepta nimeni

PUTEREA24 | 2021-05-07 14:18

Surpriză mare în staff-ul Simonei Halep. După ce a decis să renunțe la colaborarea cu antrenorul Artemon Apostu-Efremov, Simona a găsit rapid un înlocuitor pentru acesta. Este vorba, nici mai mult nici mai puțin decât Daniel Dobre, alături de care a cucerit titlul la Wimbledon, în 2019.

"Darren și-a dorit mult să continue cu Daniel Dobre, dar la un moment dat ajunsesem să simt nevoia de o schimbare, nici eu nu mai percepeam foarte bine sfaturile lui, nici el nu mai știa cum să mă abordeze și am decis să întrerupem colaborarea. La noi nu este însă că acum începem și acum terminăm, în acești 5-6 ani am tot lucrat, ne-am despărțit, ne-am reunit. Este un om incredibil, am tot spus-o și o repet, este unul dintre cei mai buni antrenori din România, poate chiar cel mai bun. Am o relație deosebită cu el, nu a fost vorba de o ceartă sau de o neînțelegere, pur și simplu am simțit că trebuie să schimb ceva, să am o voce nouă", spunea Halep la sfârșitul lunii noiembrie 2019, când a făcut anunțul întreruperii colaborării cu Dobre.


Simona Halep are un nou antrenor. Surpriza la care nu se aștepta nimeni Ce rezultate a obținut Simona în 2019, alături de Daniel Dobre:

Turneul Campioanelor: faza grupelor

Beijing - turul 2

Wuhan - turul 3 (abandon)

US Open - turul 2

Cincinnati - turul 3

Rogers Cup - sferturi

Wimbledon - câștigătoare

Eastbourne - sferturi

Roland Garros - turul 4

Roma - turul 2

Madrid - finală

Miami - semifinale

Indian Wells - turul 4

Dubai - sferturi

Qatar - finală

Australian Open - turul 4

Sydney - turul 2.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.