SPORT

Simona HALEP: „În 2021, mă voi concentra exclusiv pe Jocurile Olimpice!”


Simona HALEP: „În 2021, mă voi concentra exclusiv pe Jocurile Olimpice!”

P24 | 2020-11-21 13:39

Simona Halep, locul 2 WTA, a afirmat că a doua parte a anului a fost ciudată, dar bună pentru ea, şi a subliniat că în 2021 se va concentra pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„A doua parte a anului a fost destul de ciudată, dar foarte bună pentru mine. M-am pregătit foarte bine fizic şi s-a văzut mult la meciurile pe care le-am avut după ce am ieşit din carantină. Mental nu a fost uşor pentru că au fost foarte multe restricţii. A trebuit să stăm în hotel foarte mult, dar m-am adaptat destul de bine. (...) Mă antrenez zi de zi la Bucureşti, iar când ajung în Australia voi avea trei săptămâni la dispoziţie pentru a mă pregăti cu Darren şi Arti. Sunt pregătită pentru o astfel de deplasare şi sper să fie bine. În 2021, mă voi concentra exclusiv pe JO, este cel mai mare eveniment. Nu ştiu cum va fi deplasarea în Austalia, vom vedea ceva fi cu Fed Cup, voi decide apoi cu antrenorii mei. Mereu am jucat la Fed Cup cu tot sufletul, când nu am jucat a fost pe fondul unei oboseli şi am considerat că o altă jucătoare ar face treabă mai bună. Nu ştiu ce va fi în februarie, dar faptul că vom juca acasă, la Cluj, cu Italia, chiar dacă fără spectatori, este un plus pentru noi”, a declarat Halep la Digisport, potrivit News.ro.

Simona Halep, 29 de ani, a decis după Roland Garros, unde a fost eliminată în optimi, la începutul lunii octombrie, să nu mai evolueze la niciun turneu în acest an.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.