SPORT

Simona Halep și Emma Răducanu debutează marți la turneul de la Linz. La ce oră vor începe cele două partide


Simona Halep și Emma Răducanu debutează marți la turneul de la Linz. La ce oră vor începe cele două partide

PUTEREA24 | 2021-11-09 12:00

Simona Halep și Emma Răducanu debutează marți seara la turneul de tenis Upper Austria Ladies, de la Linz (Austria), competiție de categorie WTA 250, la care s-a calificat în turul 2, din postură de lucky looser, și jucătoarea română Jaqueline Cristian, arată Mediafax.

Meciul dintre Simona Halep (22 WTA) și belarusa Aliaksandra Sasnovich (85 WTA) se joacă pe terenul central și va începe începe nu mai devreme de ora 17.00, fiind precedat de partida dintre Jaqueline Cristian (100 WTA) și suedeza Rebeca Peterson (84 WTA), cu începere de la ora 14.00, pe terenul secund.

Emma Răducanu (20 WTA), principala favorită a competiției, va evolua în compania jucătoarei chineze Xinyu Wang (106 WTA), după ora 18:30, pe care nu a întâlnit-o niciodată până acum, în carieră.

Simona Halep, favorita numărul 2 a turneului a mai întâlnit-o de două ori pe Sasnovich, scorul întâlnirilor directe find egal. Ultima dată, Sasnovich a învins-o pe Halep la Indian Wells, în urmă cu o lună, în turul trei al competiției americane.

Turneul de la Linz se defășoară în perioada 6-12 noiembrie, organizatorii punând la bătaie premii totale în valoare de 235.238 USD.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.