SPORT

Sports Festival: All Stars România - Galatasaray Legends, pe 2 iunie la Cluj Napoca


Sports Festival: All Stars România - Galatasaray Legends, pe 2 iunie la Cluj Napoca

PUTEREA24 | 2023-04-20 14:51

Ajuns la a patra ediție, Sports Festival (1-4 iunie), cel mai mare eveniment din România dedicat sportului, va avea în acest an, pe 2 iunie, un meci de gală între o selecţionată All Stars România (1995-2023) şi Galatasaray Legends, partidă demonstrativă care va avea loc pe Cluj Arena.

Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu, marii fotbalişti care au scris istorie pentru ambele echipe, se numără printre vedetele acestui meci. ”Pentru mine este întotdeauna o bucurie să joc fotbal, să fiu în teren alături jucătorii celor două mari echipe, a României şi Galatasaray Istanbul, unde m-am simţit întotdeauna ca acasă, înseamnă un moment cu totul special şi abia aştept să îl împărtăşesc cu fanii fotbalului din România”, a afirmat Gheorghe Hagi.

Ajutor pentru victimele cutremurelor din Turcia

Meciul demonstrativ de fotbal dintre Romania şi Galatasaray Legends nu va fi doar o oportunitate de a vedea jucători celebri în acţiune, ci şi o modalitate de a ajuta victimele cutremurelor devastatoare din Turcia. Încasările primite de clubul Galatasaray pentru a participa la evenimentul organizat în cadrul Sports Festival vor fi donate către organizaţiile care se ocupă de eforturile de ajutorare a victimelor acestei calamităţi. “Este o mare bucurie să îmbrac din nou tricourile ambelor echipe România şi Galatasaray şi să contribui astfel, împreună cu foştii mei colegi, la eforturile de reclădire a Turciei după devastatoarele cutremure care pe mine personal m-au marcat profund. Pasiunea cu care noi, membri ai Generaţiei de Aur, am tratat mereu fotbalul s-a văzut în întreaga noastră carieră, şi pasiunea asta încă e aprinsă, sperăm să fie inspiraţie pentru noile generaţii”, a declarat Gheorghe Popescu.

Prețuri bilete

Tichetele pentru meciul demonstrativ de fotbal pot fi cumpărate de pe site-ul entertix.ro. Sports Festival a pregătit două etape de achiziţie a biletelor: early bird şi bilete cu preţ întreg. Fanii fotbalului pot beneficia de preţuri reduse până în data de 15 mai inclusiv. Copiii sub 7 ani vor putea avea acces la meci fără bilet, cu condiţia să fie însoţiţi de un adult şi nu vor avea loc dedicat. Pe Cluj Arena, la tribuna 2, va fi amenajată Family Zone, un spaţiu dedicat familiilor cu copii care vin la meci. În Family zone se pot achiziţiona minim 2 bilete şi maxim 5 şi este obligatoriu să fie măcar un copil cu vârsta sub 18 ani în grup. Preţurile biletelor în zona destinată familiilor vor fi foarte accesibile: 25 lei în etapa Early Bird, iar preţul întreg va fi 35 de lei.

PREŢ BILETE All Stars Romania vs. Galatasaray Legends:

Peluză: 20 lei (Early Bird), 30 lei (preţ întreg);

Tribună 2: 40 lei (Early Bird), 70 lei (preţ întreg);

Tribună 1: 60 lei (Early Bird), 90 lei (preţ întreg);

Family Zone: 25 lei (Early Bird), 35 lei (preţ întreg).

În cadrul Sports Festival au mai fost organizate două mari meciuri demonstrative de fotbal, ambele pe Cluj Arena: Generaţia de Aur vs. Barca Legends (2018) şi meciul de retragere al lui Adrian Mutu, World Stars vs. Team Romania (2022).

 

 



Parerea ta...

BEBICA USA
21 Apr 2023

meci de tot cacatul . gicii hagi si popescu vor sa mai faca ceva lovele ; vor face doar bani de seminte .
Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.