SPORT

Suporterii FCSB, atac dur la Gigi Becali: Fără tine nu exista CSA și eram campioni an de an


Suporterii FCSB, atac dur la Gigi Becali: Fără tine nu exista CSA și eram campioni an de an

PUTEREA24 | 2021-11-16 08:46

Suporterii FCSB de la Peluza Nord Steaua îi transmit un mesaj tranșant finanțatorului echipei, Gigi Becali. Ei susțin că echipa are foarte mult de câștigat din prezența lor la meciurile echipei și îl acuză pe Becali că a distrus echipa.

„Pentru ca vorbim de banii tai (tot ce conteaza pentru credinciosul si omul lui D-zeu), o sa-ti repetam (multumim Sergi pentru text, desi am spus si noi asta, tu ai scris mai bine):

Ecuația în sport este asta: suporteri mulți = audiență mare = interes pt transmiterea meciurilor = bani pentru drepturile tv / tichete vândute = vizibilitate = firme care doresc și plătesc asocierea cu clubul. Baza piramidei o constituie suporterii. Extrage baza și ai așa:

Fani puțini sau deloc = lipsă de interes pt transmiterea partidelor = bani puțini sau deloc pt drepturile tv / tichete = vizibilitate redusă = firme neinteresate de asociere.

Steaua a pierdut milioane de suporteri, nume, sigla, etc. numai datorita tie si dorintei tale disperate de a fi la televizor, de a se vorbi despre tine (ca un adevarat om al lui D-zeu, modest si neinteresat de faima). Daca ti se ascunde adevarul intre multe buze care-ti muleaza fundul regal, iti spunem noi cruntul adevar: Fara tine nu exista CSA, fara tine aveam stadionul plin meci de meci, fara tine eram campioni an de an, fara tine iubeam cu adevarat sa venim la meciuri!

NIMENI NU VINE LA MECI PENTRU TINE! Venim pentru echipa noastra draga si ii deplangem

zilnic soarta care a facut sa ajunga pe mana ta!

Dar ghici ce, nu vom pleca la CSA, vor ramane alaturi de club dar vom face tot ce tine de

noi pentrua te face sa intelegi ce inseamna un club profesionist si un patron normal (care sa castige f f multi bani fara a distruge echipa)”, au precizat suporterii de la Peluza Nord.

Noul antrenor de la FCSB

Finanţatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a anunţat, luni seara, că înlocuitorul lui Edward Iordănescu la conducerea tehnică a echipei este Anton Petrea, antrenor care a mai condus formaţia bucureşteană în sezonul 2020-2021.

"Am semnat contractul cu Toni Petrea, mâine este la antrenament. Nu e Dică antrenor pentru că e Toni Petrea. Nici nu am vorbit cu Dică, nu ştiu nimic de asta. Eu nu am spus că vorbesc cu el", a declarat Becali la postul DigiSport.

"Dacă merg treburile bine, eu nu mă bag peste Toni. Adică să joace 11 meciuri, cum a jucat Edi Iordănescu... Acum sunt 8 puncte diferenţă (n.r. - faţă de CFR Cluj). Deci după 10 meciuri Toni Petrea trebuie să fie măcar la 6 puncte în spate. Deci să câştige măcar 2 puncte faţă de CFR, pentru că eu cu CFR mă bat la campionat. Edi a jucat 11 meciuri, a venit când erau 7 puncte, iar acum sunt 8. Deci Edi a pierdut un punct. Dacă el câştiga un punct, atunci nu mai pleca", a adăugat finanţatorul.

Anton Petrea (46 de ani) a mai condus formaţia FCSB între 15 iulie 2020 şi 19 mai 2021. Fost secund al lui Laurenţiu Reghecampf, Petrea nu a mai condus nicio echipă de la despărţirea de FCSB din luna mai.

El îl înlocuieşte în funcţie pe Edward Iordănescu, antrenor al cărui contract cu FCSB a fost reziliat, luni, pe cale amiabilă, fără pretenţii financiare din partea tehnicianului, care avea o clauză de reziliere unilaterală a înţelegerii în valoare de 500.000 de euro.

Fanii au vandalizat palatul lui Gigi Becali

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, că vrea ca suporterii care i-au scris mesaje pe gardul reşedinţei lui din Aleea Alexandru şi pe ziduriel cantonamentului din Berceni să facă puşcărie.

"Ameninţări! Nu mai stau să mă cert cu nimeni, că şi aşa am făcut puşcărie pentru că mi-au furat maşina. Am chemat, miliţia, am chemat procuratura, o să vadă criminalistica despre ce e vorba, le-am spus toată situaţia. Le-am spus că am vorbit cu Musatţă şi că mi-a spus că au vrut aseară să vină la mine acasă. Deci e clar, este o chestie de teamă dacă voiau noaptea.... El zice că i-a oprit. Era linişte până când a venit el de la puşcărie, acum a început cu d-astea. Am dat zece milioane, că atât am dat, atunci atâta era, daţi-mi zece milioane, îmi iau jucătorii şi vă dau echipa cum am luat-o eu, fără nimic! Nu dau echipa, dau societatea, clubul, pe zece milioane, dar jucătorii îi iau. Dar cine are... Nu vedeţi Dinamo? Ei spun: `Domne, să vezi, că noi nu o să stăm aşa!` Şi le-am spus că eu nu fac nimic ilegal. Eu administrez o societate şi plătesc statului român taxe şi impozite. Nu vreau decât linişte. Nu vreau să am de-a face cu voi, nu mă interesează. Că a fost linişte. Cum a venit el de la puşcărie (n.r. - Mustaţă)... I-am zis: `Treaba ta, vezi că ai făcut şapte ani! Vezi că chiar dacă eşti nevinovat...` Că el îi cam instigă. Mesaje de ameninţare, că voiau să vină acasă... Lasă, mă, că vine miliţia, vine procurorul, vine criminalistica... Şi acolo, şi aici, reclamaţii, dosar, plângere penală şi gata! Acum o să vezi, penal, o să ia pe camere să vadă cine e. Vreau să răspundă penal, nu vreau să-i iert, vreau puşcărie să facă, ca să stea acasă liniştiţi!", a spus Becali.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.