SPORT

Tătărușanu, dorit ca titular de un club din Serie A: Unde ar putea ajunge portarul român?


Tătărușanu, dorit ca titular de un club din Serie A: Unde ar putea ajunge portarul român?

PUTEREA24 | 2023-04-09 12:00

S-a aflat adevărul despre Ciprian Tătăruşanu! Unde va ajunge portarul român. La AC Milan nu mai are nicio şansă. După mai multe evoluţii oscilante la echipa de pe San Siro, portarului i s-a decis soarta.

Ciprian Tătăruşanu pleacă de la AC Milan în această vară. I s-a găsit deja înlocuitor. Este vorba despre Marco Sportiello.

S-a aflat adevărul despre Ciprian Tătăruşanu!

Ciprian Tătăruşanu nu va rămâne însă fără echipă. Fostul „Tricolor” are șansa de a bifa a treia formație din fotbalul italian. Cei de la Empoli îl vor pe portarul care a mai fost la Fiorentina în Serie A, conform milannews24.it.

Cei din conducerea lui Empoli sunt foarte interesați de serviciile românului, din moment ce acesta va deveni liber de contract în vară. Gruparea din Serie A îi va pune pe masă lui Tătăruşanu un contract valabil un an. Acesta ar urma să fie numărul 1 în ierarhia portarilor formației aflate pe locul 14.

Totuși, pentru a parafa o înțelegere, românul va trebui să-și scadă considerabil pretențiile financiare. Momentan, Tătărușanu primește 1,2 milioane de euro net la AC Milan.

La Empoli, Ciprian Tătărușanu ar putea deveni coleg cu Răzvan Marin. Informațiile oferite de italieni sunt valabile doar în cazul în care Empoli va rămâne fără portarul principal din acest sezon, Guglielmo Vicario. Italianul de 26 de ani a avut evoluții foarte apreciate în Serie A, iar cei de la Empoli se așteaptă să primească mai multe oferte consistente pentru serviciile sale.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.