SPORT

TRANFERUL lui Messi, confirmat de conducerea Barcelonei. Ce rol a jucat soția starului


TRANFERUL lui Messi, confirmat de conducerea Barcelonei. Ce rol a jucat soția starului

E.Ş. | 2023-04-17 17:19

Lionel Messi (35 de ani) este în ultimele luni de contract cu PSG și a luat o decizie. Președintele grupării catalane, Joan Laporta, a confirmat revenirea lui Leo Messi pe Camp Nou, după doi ani petrecuți la PSG, scrie publicația Football Transfers.

În timp ce își făcea selfie-uri cu fanii formației blaugrana, Joan Laporta a răspuns cu un singur cuvânt când a fost întrebat despre transferul așteptat cu sufletul la gură de toți suporterii.

"Messi la Barcelona?", a fost întrebat Joan Laporta. "Da!", a răspuns sec președintele grupării catalane.

Leo Messi este cel mai bun marcator din istoria Barcelonei, cu 672 de goluri marcate în cele 778 de meciuri jucate în toate competițiile, în intervalul 2004-2021.

Jurnaliștii catalani de la  susțin că starul argentinian "vrea cu orice preț" să revină la Barcelona.

Decizia lui Leo Messi ar fi influențată și de către soția sa, Antonela Roccuzzo, care insistă ca familia să revină în locul pe care îl consideră acasă.

Sursa citată scrie că gruparea de pe Camp Nou a ajuns la un acord cu Leo Messi pentru un transfer în vară și că oficialii Barcelonei au început deja să pună la punct strategia de marketing pe care o vor aborda după revenirea septuplului câștigător al Balonului de Aur.

Mai mult de atât, catalanii scriu că în acest moment negocierile dintre Messi și Barcelona au atins "punctul culminant" și că starul de 35 de ani este decis să revină în vară la echipa sa de suflet.

Deși au fost discuții și pentru prelungirea înțelegerii cu PSG, campionul mondial nu și-a dat acordul pentru a continua la Paris, în condițiile în care relația dintre el și conducătorii liderului din Ligue 1 s-a deteriorat în ultima vreme.

Au existat propuneri pentru Leo Messi atât din MLS (Inter Miami), cât și din Arabia Saudită (Al Hilal), însă argentinianul vrea să continue în Europa încă cel puțin un an, iar Barcelona este alegerea făcută.

Faptul că Xavi, fostul său coleg, este antrenor la formația blaugrana a contat foarte mult în decizia luată de Leo Messi, care din vară este așteptat înapoi pe Camp Nou.

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.