SPORT

Trofeul EURO 2020 a ajuns la București


Trofeul EURO 2020 a ajuns la București

PUTEREA24 | 2021-04-25 12:58

Trofeul Campionatului European a ajuns la București, oraș gazdă EURO. El a fost înmânat ambasadorului București, Dorinel Munteanu, iar apoi lui Miodrag Belodedici. De la Piaţa Constituţiei, trofeul urmează să ajungă la Arena Naţională.

Trofeul a ajuns la București, iar după un itinerariu pe care l-a făcut prin Capitală, a fost dus la Rpimăria Capitalei, în jurul orei 11.00.

Aici a fost primit de primarul Nicușor Dan. Trofeul s-a plimbat pe Podul Basarab, pe lângă Casa George Enescu, iar de puțin timp a ajuns în Piața Universității.

În Piața Universității, Dorinel Munteanu, Gabriela Szabo și Miodrag Belodedici, ambasadori EURO 2020 la București au întâmpinat trofeul.

Trofeul EURO 2020 urmează să meargă spre Piața Constituției, iar la ora 13.30 să ajungă pe Arena Națională.

"Trofeul este foarte greu, dar merită", a declarat Dorinel Munteanu. Trofeul Henri Delauney are 8 kilograme şi este din argint.

"Le doresc mult succes tutuor, să tindă să câştige această cupă uriaşă", a afirmat la rândul său Gabriela Szabo.

"Sunt onorat să fiu ambasador, e un lucru frumos, care îţi dă o plăcere enormă. Vezi că oamenii îşi aduc aminte de tine. Este foarte bine că se organizează un astfel de turneu aici. UEFA ne împinge să ne apropiem de ţările cu fotbalul adevărat", a declarat Belodedici, la Pro X.

Bucureştiul va găzdui, în cadrul Euro-2020, patru partide, trei din grupa C şi o optime de finală.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.