SPORT

ULTIMA ORĂ. Fotbaliștii din țară mai joacă doar dacă sunt vaccinați sau cu test negativ


ULTIMA ORĂ. Fotbaliștii din țară mai joacă doar dacă sunt vaccinați sau cu test negativ

PUTEREA24 | 2021-10-20 17:14

Federația Română de Fotbal a anunțat noile reguli pe care fotbaliștii din țară trebuie să le îndeplinească pentru a putea juca în meciurile oficiale într-o perioadă în care țara noastră este sufocată de numărul mare de infectări cu noul coronavirus.

Astfel, începând de joi, 21 octombrie 2021, jucătorii de fotbal mai pot evolua în competițiile interne doar dacă trimit la FRF dovada următoarelor: certificatul verde (QR Code) sau test negativ împotriva Covid-19.

„Echipele vor trimite la FRF(medical@frf.ro) și, pentru Liga 1, la LPF, un tabel cu componenții clubului care au fost testați RTPCR sau prin test antigen rapid pentru COVID-19. Acesta trebuie să conțină numele, prenumele, funcția, data recoltării testului, tipul de test efectuat și rezultatul. De asemenea, trebuie trimis și un document cu buletinele de analiză scanate, precum și deciziile DSP în urma eventualelor anchete epidemiologice. Acest model de informare se va menține pe toată durata competiției. Suplimentar față de cele de mai sus, vor fi prezentate documentele aferente fiecărei persoane din delegația unei echipe (staff + jucători + alți oficiali) la fiecare meci disputat de echipa respectivă. Astfel, pentru jucători, Certificatul Verde (QR code) trebuie să fie anexat carnetului de joc (la fel ca și viza medicală – condiție pentru dreptul de joc), arbitrul având obligația verificării acestor documente. Pentru evitarea oricărui dubiu, doar în situația jocurilor la care participă jucători minori (exceptați de la testare), obligația prezentării QR Code-urilor se aplică doar pentru membrii delegației (staff+jucători+alți oficiali) majori”, se arată în comunicatul celor de la frf.ro.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.